Seizoenkaarthouder worden?


SEIZOENKAARTHOUDERS

Met een seizoenkaart van Familiepark Mondo Verde geniet u elke dag onbeperkt entree tijdens de reguliere openingstijden. Een seizoenkaart voor Mondo Verde kost vanaf 1 januari 2023 € 45,- p.p. voor een nieuwe seizoenkaart. Heeft u al eerder een seizoenkaart gehad? Dan betaald u slechts € 42,- p.p.
Seizoenkaarten zijn geldig tot en met 31-12-2023.

Iedere seizoenkaarthouder € 5,- p.p. per bezoek. U kunt in het park dan onbeperkt pasta, soep, broodjes, koffie, thee, ranja en slush ijs nuttigen.

Voorwaarden aanschaf seizoenkaart:

 • Als u de entreeprijs aan de kassa betaald en later besluit een seizoenskaart aan te schaffen, wordt de reeds betaalde entreeprijs in mindering gebracht. Dit geldt enkel op de dag van parkbezoek.
  Hebt u een korting verkregen op de entreeprijs (groupon of dergelijke kortingsacties) dan wordt het reeds betaalde entreegeld in mindering gebracht.
  De bijdrage voor all you can eat (€ 5,-) wordt niet verrekend.

 • Indien u entree heeft verkregen met een bepaalde korting dan wordt deze aan de kassa verkregen korting nog verrekend.

 • Een seizoenkaart loopt altijd tot en met 31 december van het betreffende jaar, tenzij dit anders vermeld wordt.

 • Na aankoop van de seizoenkaart, maken wij een foto van u. Vervolgens vult u gegevens in zoals uw achternaam, voornaam, adres en geboortedatum. Vervolgens maken wij het pasje voor u klaar. Naargelang de drukte ligt het eraan of u het pasje dezelfde dag nog mee naar huis kunt nemen of dat het pasje bij het volgende bezoek voor u klaar ligt.

Daarnaast zijn er nog veel meer andere voordelen voor een seizoenkaarthouder, want als seizoenkaarthouder treedt u automatisch toe tot de club van Vrienden van Mondo Verde.
Dit lidmaatschap levert u en uw gezin de volgende voordelen op:

 • Korting bij alle Dier-en-Park aangesloten dierenparken in Nederland;
  Klik hier om te ontdekken bij welke leden van Dier en Park je op vertoon van jouw jaarkaart/abonnement korting ontvangt op de entree.
  Klik vervolgens op het park van jouw keuze om te zien hoeveel korting je ontvangt. 

 • € 2,- korting op uw bezoek aan Kinderstad Heerlen (een entreekaart kost € 10,- i.p.v. € 12,-);

 • Indien uw mailadres bij ons bekend is, regelmatig digitale nieuwsbrieven met acties, activiteiten, de laatste nieuwtjes en uitnodigingen voor evenementen.

 

* Prijzen zijn altijd onder voorbehoud

Let op: bij ieder bezoek betaalt u € 5,- voor all you can eat
Op onze seizoenkaart zijn de algemene bepalingen van de privacy verklaring van toepassing. Lees alles over deze regelgeving in onderstaande link.

Privacyverklaring