Entreeprijzen


 

Entreeprijzen 2020 (inclusief all you can eat) 

Volwassenen

€ 25,-

Kinderen 3 t/m 12 jaar

€ 16,50

Seizoenkaarthouders (all you can eat)

€ 5,-

Groepen vanaf 20 personen

€ 20,-

Begeleider*

€ 7,50

Parkeren

€ 5,-

Plattegrond

€ 2,-

Seizoenkaart: 1-1-2020 - 31-12-2020

€ 31,50

 

* Bij de kassa zal bepaald worden of een invalide persoon daadwerkelijk recht heeft op één begeleider van € 7,50.

Sinds 2018 zit bij iedere entree all you can eat. Dit houdt in dat u onbeperkt:
Pasta, friet, frikandel, kroket, verrassingssnack, broodje hamburger, broodje kaas, broodje ham, broodje cervelaat, warme dranken, ranja en slush-ijs kunt nuttigen.

Regels in Mondo Verde:

Bij seizoenkaarten: Helaas heeft een mindervalide persoon met een geldige seizoenkaart geen recht op een gratis begeleider. Zowel de mindervalide als de begeleider dient in het bezit te zijn van een geldig entreebewijs.

Honden en overige (huis)dieren, stepjes, fietsen, skateboards, loopfietsen (voor zowel kinderen als volwassenen), rolschaatsen, drones, op afstand bestuurbaar speelgoed, ballen en wandelstokken met spitse punt zijn niet toegestaan in het park. Over eventuele overige items zal aan de kassa worden beoordeeld of het is toegestaan.

Bolderwagens en kinderwagens worden niet door Mondo Verde verhuurd. Neemt u zelf een bolderwagen mee, kan het zijn dat de inhoud wordt gecontroleerd.

Bij de kassa staan enkele rolstoelen die door mindervalide personen gebruikt kunnen worden. Helaas kunnen deze rolstoelen niet gereserveerd worden.

 Al onze prijzen zijn onder voorbehoud.