Communie


Communie


COMMUNIEFEEST

De Eerste Heilige Communie is een bijzonder feest dat nog specialer wordt door het te vieren in Mondo Verde! Wij zorgen er met veel plezier voor dat deze dag een geweldige dag wordt voor de communiekant, alle vriendjes en vriendinnetjes, de familie en alle andere gasten.

De dag kan geheel naar eigen wens ingevuld worden. U kunt bijvoorbeeld een ballonnenclown of  goochelaar op laten treden of een springkussen of spellenwagen inhuren. U kunt kiezen voor gezellige achtergrondmuziek of een DJ die er een spetterend feest van maakt. Wij nemen de tijd om alle mogelijkheden met u door te nemen en adviseren u daar graag bij. 

Een Communiefeest in Mondo Verde vieren is op voorhand al een groot succes! De kinderen leven zich uit op alle attracties die Mondo Verde rijk is en de grote kinderboerderij is altijd een groot feest voor alle kids. De volwassenen (maar ook de kinderen!) kunnen genieten van al het moois dat Mondo Verde te bieden heeft. Zoals de beroemde Wereldtuinen met haar prachtige gebouwen, indrukwekkende waterpartijen, kleurrijke bloemen en planten, geurende bloemen, kunst en cultuur. En natuurlijk de dierentuin, waar tientallen soorten vogels, vissen, zoogdieren en reptielen vrolijk met en door elkaar te bewonderen zijn. 

Het wordt een Communiefeest om nooit meer te vergeten!

Formulier communie