Bruiloft


                   

                                                                                                    

Bruiloft

Wilt u uw trouwfeest of plechtigheid houden in een absoluut unieke omgeving, een fantastische en originele trouwlocatie vlakbij Heerlen, Maastricht en Valkenburg? Wilt u verzekerd zijn van heerlijk eten en drinken tijdens de bruiloft? En het gevoel hebben dat er wordt meegedacht, dat men altijd voor u klaarstaat en er alles aan doet om de trouwdag tot de mooiste dag van uw leven te maken?  Natuurlijk is het antwoord op bovenstaande vragen drie maal "ja". Uw bruiloft houden in Mondo Verde  zorgt ervoor dat uw gasten nog jarenlang napraten over het geweldige feest en de culinaire verwennerijen.

Vele gelukkige bruidsparen vielen voor de uniekheid van onze locatie, de duidelijke afspraken die er gemaakt konden worden en de niet-aflatende hulp van onze kant bij het plannen en uitvoeren van deze belangrijke dag. Het entertainment, de tijdsplanning of de plaats en wijze van ontvangst…allemaal zaken waarover nagedacht moet worden en waarmee wij u met raad en daad terzijde staan. Uw trouwfeest, huwelijksfeest of bruiloft is bij ons echt in goede handen.

Ook bestaat er de mogelijkheid om de officiële huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden op deze unieke locatie! Jullie trouwfeest in Mondo Verde betekent trouwen in een unieke omgeving waar jullie ontspannen kunnen genieten van de belangrijkste dag van jullie leven!

Formulier bruiloft

Galerij Bruiloft